Pokud milujete tvarohovou i makovou náplň a vždy při pečení buchet řešíte dilema, které dát přednost, máme pro vás řešení! Šiml, tedy kombinace tvarohu a mletého máku, je přesně to, o čem celý život sníte. Šťavnatá, aromatická náplň je v kombinaci s nadýchaným kynutým těstam zkrátka neodolatelná.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 703.83 kcal
- Bílkoviny 28 g
- Sacharidy 84.17 g
- Tuky 30.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.