Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Burrito ve skle

Stačí jen ohřát v mikrovlnce a přidat k němu tortillu!

Vydání: 2017/9
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 1 sklenici
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Salát

Ingredience

    • 1/2 lžíce rostlinného oleje
    • 150 g mletého hovězího masa
    • 1 lžíce koření na tacos
    • 1 lžička mleté uzené papriky
    • 2–3 lžíce červených fazolí z konzervy
    • 2–3 lžíce kukuřice z konzervy
    • 4 lžíce vařené rýže
    • hrst třešňových rajčátek, na čtvrtky
    • 2 lžíce nastrouhaného čedaru

    NA DRESINK

    • dužina z 1/2 avokáda
    • 100 ml podmáslí
    • menší hrst koriandru
    • limetová šťáva dle chuti
    • sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 V pánvi na oleji opékejte maso a vařečkou rozbíjejte hrudky. Přisypte koření tacos a uzenou papriku a ještě propečte. Dejte do sklenice a nechte vychladnout.

2 Potom na maso navrstvěte fazole a kukuřici, rýži, rajčata a sýr a uzavřete.

3 Na dresink rozmixujte avokádo, podmáslí a koriandr. Dochuťte limetovou šťávou, solí a pepřem. Před podáváním ohřejte v mikrovlnce a zalijte dresinkem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Hráškový kuskus

Sedmivrstvý salát

REKLAMA

Přidat komentář