Burrito ve skle

Burrito ve skle

5 / 5. Počet hodnocení: 5
Do 20 minut Velmi snadné Na 1 sklenici

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 892 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 69 g
Tuky 47 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Stačí jen ohřát v mikrovlnce a přidat k němu tortillu!

Suroviny

rostlinný olej 0.5 PL
hovězí maso mleté 150 g
koření 1 PL
koření na tacos
paprika uzená 1 ČL
mletá
fazole červené 3 PL
z konzervy
kukuřice 2 PL
z konzervy
rýže 4 PL
vařená
rajčata cherry 1 hrst
na čtvrtky
čedar 2 PL
nastrouhaný
Na dresink
avokádo 0.5 ks
dužina
podmáslí 100 ml
koriandr 1 hrst
menší
limetová šťáva
dle chutí
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 V pánvi na oleji opékejte maso a vařečkou rozbíjejte hrudky. Přisypte koření tacos a uzenou papriku a ještě propečte. Dejte do sklenice a nechte vychladnout.

2 Potom na maso navrstvěte fazole a kukuřici, rýži, rajčata a sýr a uzavřete.

3 Na dresink rozmixujte avokádo, podmáslí a koriandr. Dochuťte limetovou šťávou, solí a pepřem. Před podáváním ohřejte v mikrovlnce a zalijte dresinkem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/9

Apetit magazín

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?
  • Kvízy

KVÍZ: Jste zdatný kuchař?

Začínáte s vařením nebo svým kuchařským uměním běžně rozdáváte radost svému okoolá? Jak dobře se orientujete v surovinách či postupech přípravy? Máme pro vás jednoduchý kvíz, který prověří vaše kuchařské znalosti. Otestujte se a zjistěte,...
Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?
  • Tipy a triky

Co má společného pastis a uříznuté Van Goghovo ucho?

Ochutnejte anýzovku francouzského původu, která za svou slávu vděčí absintu. Oblíbený destilát s výraznou chutí a typickým zakalenám  spatřil světlo světa jako náhrada za absint, který si vysloužil zákaz. Pastis můžete například v...

Obchod Apetit