Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Burrito ve skle
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 13
Do 20 minut Velmi snadné Na 1 sklenici

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 892 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 69 g
Tuky 47 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Stačí jen ohřát v mikrovlnce a přidat k němu tortillu!

Suroviny

rostlinný olej ½ PL
koření 1 PL
koření na tacos
paprika mletá uzená 1 ČL
mletá
z konzervy
z konzervy
rýže 4 PL
vařená
rajčata cherry 1 hrst
na čtvrtky
nastrouhaný
Na dresink
dužina
koriandr čerstvý 1 hrst
menší
limetová šťáva
dle chutí
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

V pánvi na oleji opékejte maso a vařečkou rozbíjejte hrudky. Přisypte koření tacos a uzenou papriku a ještě propečte. Dejte do sklenice a nechte vychladnout.

2

Potom na maso navrstvěte fazole a kukuřici, rýži, rajčata a sýr a uzavřete.

3

Na dresink rozmixujte avokádo, podmáslí a koriandr. Dochuťte limetovou šťávou, solí a pepřem. Před podáváním ohřejte v mikrovlnce a zalijte dresinkem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2017/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2017/9

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...