0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čalamáda se zelím

Čalamáda se zelím

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5902 kcal
Bílkoviny 60 g
Sacharidy 696 g
Tuky 285 g
Vláknina 120 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

zelí bílé 2 kg
rajče 1 kg
mrkev 1 kg
cibule 1 kg
Na nálev
cukr 400 g
ocet 4
olej 3
deko 1 bal

Postup

1

Všechnu zeleninu nakrájejte na tenké plátky, zelí nakrouhejte. Nejlépe to půjde s pomocí robota.

2

Uvařte nálev podle návodu na obalu.

3

Napěchujte zeleninu do sklenic a ještě teplým nálevem zalijte až po okraj sklenic.

Ilustrační foto: Unsplash

Autor: olush

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit