Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
23. 9. 2019
Červená pšenice s červenou řepou
Apetit
Červená pšenice s červenou řepou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Tuhle zemitou variaci na italské rizoto si můžete uvařit prakticky z libovolné obiloviny (rýží nevyjímaje) – celkovou dobu vaření pak uzpůsobte údajům na obalu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1505 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 176 g
  • Tuky 54 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?