Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (19x)
23. 9. 2019
Dušené hovězí s řepou
Apetit
Dušené hovězí s řepou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (19x)

Červená řepa rozděluje lidi na ty, kteří ji milují, a na ty, co se jí ani nedotknou. Někdy ale přece jen existuje možnost, že dotyční z druhé skupiny prostě jenom neochutnali ten správný pokrm, třeba skvělé dušené hovězí s řepou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4260 kcal
  • Bílkoviny 356 g
  • Sacharidy 364 g
  • Tuky 129 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa? Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.