Červené zelí dušené v troubě

Červené zelí dušené v troubě

Hodnocení receptu
Průměr: 4.2 ()
Více než hodinu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1067 kcal
Bílkoviny 4 g
Cukr 73 g
Tuky 83 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Co k dobré pečeni? Samozřejmě dobré zelí.

Suroviny

zelí bílé 1
nakrouhané
jablka 1 ks
nastrouhané nahrubo
cibule červená 1 ks
na plátky
jablečný ocet 2 PL
lze nahradit balzamikovým
třtinový cukr 3 PL
chlebové koření 2 ČL
obsahuje kmín, koriandr, fenykl a anýz
máslo 100 g
1 Troubu předehřejte na 150 °C. Do ohnivzdorné zapékací nádoby s víkem dejte všechny přísady, postavte na sporák a míchejte asi pět minut, až se máslo rozpustí a všechno dobřepromísí. Přiklopte, dejte do trouby a pečte necelé dvě hodiny. Před podáváním osolte, případně dolaďte octem či cukrem.

NĚCO NAVÍC
Koření na chleba z dm drogerie Brot Gewürz Alnatura obsahuje kmín, koriandr, fenykl a anýz. Chlebová koření koupíte i ve zdravých výživách a bioobchodech či v e-shopu Koření od Antonína.

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit