Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,2 (19x)
21. 4. 2017
Česnekové krevety na špízu
Apetit
Česnekové krevety na špízu
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,2 (19x)

Stačí česnek a chilli a kapka olivového oleje, a krevety se promění v neodolatelně návykovou záležitost!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 224.88 kcal
  • Bílkoviny 20.13 g
  • Sacharidy 0.63 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008

Související články

Děda se zvedl a řekl: Založím lihovar. Jak jihočeská rodina dělá pálenky a proč vnuk Viktor otvírá ginovou kapitolu

Milujeme rodinné firmy, kde se řemeslo předává z generace na generaci, kde se mladí učí od starších a starší se nechávají inspirovat mladými. Rodinný Lihovar Poněšice je přesně takový. Nachází se v malebné jihočeské vesničce nedaleko Hluboké nad Vltavou a pracují zde už tři generace rodiny Ledajaksů: táta, dcera a vnuk. Založil jej činorodý děda „ajťák“ a dnes koluje pálení rodině v žilách.