Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,7 (14x)
3. 8. 2016
Mátovo-limetovo-medová marináda s krevetami
Apetit
Mátovo-limetovo-medová marináda s krevetami
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,7 (14x)

Dobré marinády není nikdy dost!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1213 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 120 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Ve velkých a pravých krevetách je rozdíl. Většinou se exportují letecky ve vlhké vlně 3× klasická marináda

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.