Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (32x)
17. 1. 2018
Krevety saganaki
Apetit
Krevety saganaki
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (32x)

Krevety saganaki – jídlo, které vám připomene večer v taverně. Jednoduchá příprava krevet s rajčaty a bílým vínem si můžete vychutnat i u vás doma. Senzační recept inspirovaný řeckou kuchyní.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1923 kcal
  • Bílkoviny 148 g
  • Sacharidy 140 g
  • Tuky 66 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Ve velkých a pravých krevetách je rozdíl. Většinou se exportují letecky ve vlhké vlně Jak nakupovat krevety

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku