Krevety saganaki – jídlo, které vám připomene večer v taverně. Jednoduchá příprava krevet s rajčaty a bílým vínem si můžete vychutnat i u vás doma. Senzační recept inspirovaný řeckou kuchyní.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1923 kcal
- Bílkoviny 148 g
- Sacharidy 140 g
- Tuky 66 g
Postup přípravy
- Ve velkých a pravých krevetách je rozdíl. Většinou se exportují letecky ve vlhké vlně Jak nakupovat krevety
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/9
Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku