Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,9 (18x)
18. 7. 2014
Chilli džem
Apetit
Chilli džem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,9 (18x)

Kombinace sladké a ostré chuti se hodí ke zdobení chuťovek na party, k výrazným sýrům a potěší i jako neobvyklý dárek. Připravte si chilli džem a objevujte jeho spektrum využití.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 skleniček po 250ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 skleniček po 250ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4252 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 1028 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 5 důvodů, proč si dopřát chilli 7 nápadů, jak se zahřát s chilli

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Rodina u stolu

Jak se jedlo za první republiky: Skromnost, tradice i vlivy moderní gastronomie

Stravování za 1. ČSR odráželo tehdejší sociální rozdíly, technologický pokrok i silně zakořeněné tradice. Zatímco městská vyšší třída začínala objevovat moderní kuchyni, většina obyvatel na venkově zůstávala věrná jednoduchým a sytým jídlům svých předků. Společným jmenovatelem pro všechny obyvatele byla úcta k surovinám, důraz na sezonnost a pokrmy, které dodnes považujeme za typicky české.