Báječná svačinka, kterou připravíte dřív, než napočítáte do tří.
Postup
Nastavte gril na nejvyšší teplotu, pod grilovací rošt položte alobal – zachytí vypečenou šťávu, a ušetří vám tak čas, který byste jinak strávili drhnutím přípečků.
Na rošt položte slaninu a grilujte 2 minuty. Zatím si nakrájejte na plátky sýr (měli byste získat 8 dlouhých plátků) a hrušku, ze které odstraníte jádřinec.
Pod grilem opečte rovnoměrně z jedné strany plátky chleba.
Chleba obraťte a neopečenou stranu poklaďte plátky hrušky, ogrilovanou slaninou a znovu plátky hrušky. Netrapte se tím, když to vypadá trochu odbyté, ve výsledku právě to dodá jídlu na efektivitě. Navrch položte plátky sýra, posypte nalámanými pekanovými ořechy.
Grilujte další minutu, dokud se sýr nerozteče a není mazlavý. Sundejte z roštu a ihned podávejte spolu s listy rukoly nebo s řeřichou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Sýry, které zkrátka musíte ochutnat(32 receptů )