Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)
9. 5. 2019
Chřest s tuňákovou omáčkou
Apetit
Chřest s tuňákovou omáčkou (à la vitello tonnato)
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)

Tuňáková omáčka je skvělá i k nokům a těstovinám!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

NA OMÁČKU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2915 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 247 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Titanic

Poslední večeře na Titaniku: Uvařte si pokrmy podle dochovaného menu

Je 14. dubna 1912 a cestující první třídy výletního parníku Titanic si vychutnávají večeři o deseti chodech v luxusní restauraci À la Carte. Pro většinu z nich jde o jídlo, které bude jejich posledním. Že už se nikdy nedozvíme, na jakých delikatesách si pochutnávali? Omyl, menu bylo z vraku vytaženo!