Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (24x)
27. 8. 2018
Domácí smetanový sýr à la ricotta
Apetit
Domácí smetanový sýr à la ricotta
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (24x)

Ricotta je lahodný italský sýr vyrobený ze syrovátky. Protože je jeho výroba poměrně složitá, zkuste náš recept na domácí sýr, který se jí (ač vyroben z mléka a smetany) podobá strukturou i chutí. Od chvíle, kdy jsme ho ochutnali, už nechceme jiný.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2276 kcal
  • Bílkoviny 55 g
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 195 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Domácí sýry: panýr, ricotta, mozzarela, pivní, smetanový a další Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření