Ricotta je lahodný italský sýr vyrobený ze syrovátky. Protože je jeho výroba poměrně složitá, zkuste náš recept na domácí sýr, který se jí (ač vyroben z mléka a smetany) podobá strukturou i chutí. Od chvíle, kdy jsme ho ochutnali, už nechceme jiný.
Suroviny
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2276 kcal
- Bílkoviny 55 g
- Sacharidy 94 g
- Tuky 195 g
Postup přípravy
- Domácí sýry: panýr, ricotta, mozzarela, pivní, smetanový a další Jak připravit čerstvý domácí sýr ze tří surovin
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření