Míša řezy jsou evegreenem mnoha domácností, dají se ale připravit i jako elegantní dort. Recept jsme získali ze suchdolské Crêperie Café Girafe a její sesterské výrobny dortů Nasladko.cz. Těsto na korpus je trochu netradiční, ale všichni v redakci jsme z něj byli nadšení.
Suroviny
Na 1 dort
Suroviny
Na 1 dort
Na korpus
Na krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8366 kcal
- Bílkoviny 193 g
- Sacharidy 557 g
- Tuky 588 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/4
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.