2015/4
17.03.2015

2015/4
17.03.2015
Obsah vydání
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.
Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.
K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.
Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.

< 20 min
4,1

< 20 min
4,2

< 60 min
4,3

< 15 min
4,5

> 60 min
4,4

< 90 min
4,1

< 75 min
3,7

< 90 min
3,9

< 90 min
3,8

< 90 min
4,2

> 60 min
3,6

< 20 min
4,5

> 60 min
4,0

< 45 min
4,0

> 60 min
4,1

< 10 min
3,6

< 30 min
4,8

< 60 min
4,8

< 60 min
4,3

< 20 min
4,5

< 20 min
3,9

< 30 min
4,0

< 50 min
4,8

< 20 min
4,7

< 90 min
4,4

< 50 min
4,2

< 60 min
4,3

< 60 min
4,4

> 60 min
4,9

< 30 min
4,4

> 60 min
3,7