Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,6 (170x)
29. 5. 2017
Drobenkový koláč s ovocem
Apetit
Drobenkový koláč s ovocem
Apetit


Snadné
< 45 min
4,6 (170x)

Jednoduchý a rychlý způsob, jak upéct výborný drobenkový koláč. Přesně takový, aby chutnal jak od babičky. A jako bonus je hrníčkový, proto vám práce půjde rychle od ruky. Drobenkový koláč je vláčný, křupavý a plný ovoce.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 menší plech

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 menší plech

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4415 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 723 g
  • Tuky 133 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 75+ receptů na plech! aneb Nejlepší koláče a buchty

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(170 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bleskový ovocný koláč s drobenkou

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření

Související články

Zelený chřest

Kvíz: Maruška šla pro jahody ke dvanácti měsíčkům, ale stálo to za to? Kdo se orientuje v sezónách, pochutná si víc!

Jedno ze základních pravidel zdravého stravování bývá: jezte sezónní a čerstvé potraviny. Ale doby, kdy Maruška chodila pro jahody ke dvanácti měsíčkům, jsou dávno pryč a my seženeme v běžném obchodě téměř po celý rok chřest i melouny. Můžeme tak lehce ztratit přehled o tom, co jíst v lednu a co v červnu, protože to má právě sezónu. Otestujte v našem kvízu, zda se během roku orientujete v tom, co právě dozrává a je tak ideální pro konzumaci.