0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2639 kcal
Bílkoviny 46 g
Sacharidy 435 g
Tuky 71 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Velmi pestré jídlo plné chutí

Suroviny

olej 70 ml
tuk
na vymazání zapékací nádoby
několik kousků ibišku, k mání na trzích
cuketa 2 ks
malá
paprika 3 ks
masitá
cibule 1 kg
brambory 3 ks
nové
rajče 6 ks
lilek 1 ks
petrželka 1 svazek
řapíkatý celer
několik řapíků
rýže 300 g
sůl
pepř
bujon hovězí 1 kostka

Postup

1

Všechnu zeleninu a brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, cibuli a rajčata na kolečka.

2

Polovinu rajčat odložte. Ostatní suroviny vsypte do vymaštěné zapékací nádoby.

3

Vložte do trouby, předehřáté na 220 ˚C (horkovzdušná na 200 ˚C.)

4

Promíchejte se suchou rýží, osolte, opepřete a zalijte masoxem rozpuštěným v takovém množství horké vody, aby zeleninu úplně pokryla. Poklaďte zbylými rajčaty.

5

Nádobu vložte do trouby a duste směs půl hodiny, až se tekutina vsákne a rýže bude měkká.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/7

Komentáře

Apetit magazín

Co se stane s vaším tělem, když budete jíst každý den chleba?
  • Zdraví a výživa

Co se stane s vaším tělem, když budete jíst každý den chleba?

Chléb v nejrůznějších podobách provází lidský jídelníček od pradávna. Protože ho lze snadno a levně připravit, navíc je jeho použití všestranné a univerzální, stal se základní potravinou a důležitým pokrmem mnoha lidí po celém světě. S...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč