Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (1x)
30. 9. 2016
Zeleninový džuveč


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (1x)

Velmi pestré jídlo plné chutí


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 659.75 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 108.75 g
  • Tuky 17.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/7

Červenec 2004

Související články

zelenina

Rozdáváme rukavice na čištění zeleniny

Na Zelených trzích, které můžete navštívit do 15. srpna na pražské Kampě, se můžete potkat i s Apetitem. Náš stánek pro vás otevřeme v pátek 10. srpna a zavíráme až v neděli 12. srpna. Těšíme se na vás vždy od 8 do 15 hodin.

Apetit pro vás připravil kuchařky z Edice Apetit za zvýhodněnou cenu, a to s rozdílem 10 až 15 % oproti nákupu v trafikách a knihkupectvích. Můžete si také objednat předplatné společně s dárkem od společnosti Zepter – soupravou na vakuování potravin VacSy. Všem, kteří si nestihli koupit květnové vydání Apetitu a nemají rukavice na čištění zeleniny, je budou naše hostesky rozdávat zdarma po celou dobu konání trhu. 

Přijďte na Zelené trhy ochutnat a nakoupit kvalitní biovýrobky. Apetit vám k české zelenině přihodí navíc rukavice na její snadné očištění.
 

Připravila Irena Vaňková