Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kebab se slaninou, paprikou a bramborami

Kebab se slaninou, paprikou a bramborami
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kebab se slaninou, paprikou a bramborami

4.4/5 Počet hodnocení: 7
Do hodiny Snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1632 kcal
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 171 g
Tuky 91 g
Vláknina 23 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Příloha není potřeba – opečené brambůrky a paprika vám úplně postačí.

Suroviny

400 g
hovězí roštěná na kostky
hořčice dijonská 1 PL
sladká
olivový olej panenský 2 PL
sůl
pepř
mletý, nahrubo
malé
na kostky
na kostky
čerstvé, několik
špalík, na plátky

1 Maso naložte do marinády smíchané z hořčice, chilli omáčky, piva, oleje, soli a pepře. Nechte odležet alespoň 30 minut, ale klidně i přes noc.

2 Brambory vařte v osolené vodě asi 10–15 minut tak, aby byly uvařené, ale ještě pevné. Slijte, zchlaďte pod tekoucí studenou vodou a rozpulte. Napíchejte na jehly střídavě půlku brambory, slaninu, maso, papriku, bobkové listy a opakujte do spotřebování přísad. Grilujte 2–3 minuty po každé straně, aby maso zůstalo uvnitř růžové.

 

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč