Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Extra pálivý fazolový guláš

Extra pálivý fazolový guláš

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

cibule 2 ks
sádlo 1 PL
paprika sladká
kmín 2
česnek 3
voda 1 l
fazole
bílé a červené
rajčata 0.5
brambory 3 ks
feferonky
olivový olej chilli
sůl
pepř
majoránka (drhnutá)

Cibule oloupeme, nasekáme na drobno a necháme zesklovatět. Zaprášíme paprikou, přidáme drcený kmín, prolisujeme česnek, přidáme nakrájenou feferonku a necháme chvilku osmahnout. Zalijeme litrem vody, nastrouháme syrové brambory a přidáme fazole a sterilovaná rajčata. Přivedeme k varu a necháme probublávat zhruba 20 minut. Pokud je potřeba zahustíme hraškou. Na dochucení použijeme sůl, pepř, majoránku a já guláš ve finále zakápla olivovým olejem s chilli.

Podáváme s pečivem.

Autor: Karol89

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit