Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,2 (32x)
30. 8. 2020
Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi
Olive Magazine/Immediate Media
Cizrna s datlemi, skořicí, kurkumou a mandlemi
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 10 min
4,2 (32x)

Tohle jídlo připomíná marocké tažíny: je jednoduché, ale díky kombinaci hřejivého koření neodolatelné a jako stvořené pro první chladné večery. Podívejte se po cizrně ve sklenici s co největšími zrnky – ať je do čeho kousnout!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3709 kcal
  • Bílkoviny 181 g
  • Sacharidy 487 g
  • Tuky 94 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.

Související články