Florentská vejce

Florentská vejce

Hodnocení receptu
Průměr: 3.2 ()
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 769 kcal
Bílkoviny 27 g
Sacharidy 5 g
Tuky 72 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Snídaně jako dělaná na podávání do postele

Suroviny

250 g
listový špenát
máslo
sůl
smetana ke šlehání 150 ml
jíška
instantní
parmazán
vejce 2 ks
pepř

250 g listového špenátu poduste na másle, osolte, opepřete, zalijte 150 ml smetany ke šlehání a přiveďte k varu. Mírně zahustěte, např. instantní jíškou, a vmíchejte lžíci parmazánu. Rozdělte do zapékacích misek, nahoru rozklepněte po vejci, posypte dalším parmazánem a zapečte v troubě.

Apetit magazín

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit
  • Suroviny

Co jsou sladké sójové boby edamame a jak s nimi naložit

Nezralé sójové boby edamame bývají v různých úpravách součástí asijských pokrmů a spolehlivě je též najdeme v havajské poke bowl. Kde je sehnat, jak si je připravit a jaké mají přínosy pro zdraví? Vyzkoušejte tuto tisíce let známou surovinu...

Obchod Apetit