Tradiční mexická omáčka, dip nebo pomazánka z avokáda guacamole je máslově jemná, chilli papričky a koriandr jí však dodávají ten správně pikantní říz. A s čím ji jíst? Nabírat si ji můžete tortillami, nachos nebo ji namazat na tmavé pečivo.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1855 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 144 g
- Tuky 124 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: