„Guacamole máme na stole skoro pořád a jíme ho úplně ke všemu!“ říká mexická šéfkuchařka Alondra Maldonado. Alternativa klasické mexické pochoutky s feta sýrem, ktorý jí dodává říz.
Suroviny
Pro 1-2 osoby
Suroviny
Pro 1-2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 642 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 33 g
- Tuky 50 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.