Lepší než koláč. Horké ovoce pod křupavou pokrývkou je dezert, který si nehraje na přehnanou estetiku, ale jeho chuť je o to kouzelnější.
Suroviny
6
Suroviny
6
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1924.5 kcal
- Bílkoviny 60.5 g
- Sacharidy 305.83 g
- Tuky 40.83 g
Postup přípravy
- 5 nejlepších receptů na krambl: Snadný dezert připravíte během chvilky Poklady z letní zahrádky: Nejlepší jednoduché buchty s ovocem
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004