Horké dezerty: zahřejte se sladkou tečkou
Horkým dezertem nemyslíme bábovku právě vytaženou z trouby. Připravili jsme si pro vás mnohem sofistikovanější dezerty, na kterých si opravdu pochutnáte. Než se vydáme na sladkou cestu za horkými dezerty, ještě jednou vám prozradíme naše osvědčené postupy, jak si některé z nich připravit.
Suflé
Francouzské nadýchané suflé se na první pohled zdá příliš složité, opak je však pravdou. S našim vedením a vhodnými keramickými mističkami jej zvládnete raz dva.
Dutch baby
Na první pohled obyčejná palačinka, její chuť je však naprosto dokonalá. S minimem práce i zašpiněného nádobí ozdobí Dutch baby jakoukoli snídani, brunch nebo poslouží jako teplý dezert. Ochutnejte tuto americkou pochoutku i vy.
Brownies
Ze Spojených států vzešlo také vláčné, poctivě čokoládové brownies. K jeho přípravě je třeba pouhých šest surovin, pro které nemusíte do obchodu, jelikož je určitě najdete u vás ve spíži či lednici. Propečené brownies můžete skladovat až 2 týdny, je tedy vhodné i jako jedlý dárek. Jeho chuti však nikdo neodolá, doporučujeme upéct dostatečně velké množství.