Ohrnujete nos nad kupovaným párkem v rohlíku s kečupem? Nijak zvlášť se vám nedivíme. Tenhle hotdog ale pošramocenou pověst svých pouličních plagiátů rázem napraví!
Suroviny
klobása grilovací
4
ks
kvalitní
rohlíky
4
ks
podlouhlé žemle nebo bagety, rozkrojené
salát
k podávání
k podávání
Na salsu
rajče
4
ks
rozpůlená
bazalka
2
PL
nasekaná
chilli paprička
1
ks
čerstvá, nasekaná
cukr
1
špetka
přírodní
olivový olej
2
PL
vinný ocet červený
1
PL
1. Opékejte klobásky na grilu deset až patnáct minut, dokud nebudou propečené; občas otočte. Mezitím opečte rajčata (položte je na gril řeznou plochou nahoru), než jim začne hnědnout slupka – trvá to asi tři až čtyři minuty. Pak rajčata přesuňte do misky.
2. Rajčata rozmačkejte vidličkou a smíchejte se zbylými přísadami na salsu. Potřete jí žemle, přidejte salát, klobásku a zakápněte smetanou.
Na grilovací pánvi Opékejte 15 minut do zlatohněda, často klobásky otáčejte.
2. Rajčata rozmačkejte vidličkou a smíchejte se zbylými přísadami na salsu. Potřete jí žemle, přidejte salát, klobásku a zakápněte smetanou.
Na grilovací pánvi Opékejte 15 minut do zlatohněda, často klobásky otáčejte.
Komentáře
Anonym
12.02.2008 11:16
Apetit 5/07