Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 120 min
4,5 (70x)
1. 9. 2015
Hovězí loupaná plec v mrkvi
Apetit
Hovězí loupaná plec v mrkvi
Apetit


Velmi snadné
< 120 min
4,5 (70x)

Hovězí loupaná plec v mrkvi je pochoutka především pro děti. Mrkev dodá masu nasládlou chuť a příjemně ho doplní. Jako přílohu volte vařené brambory maštěné máslem nebo vařené ve slupce. Hovězí na mrkvi chutná stejně nezapomenutelně, jako ragú od maminky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 964.75 kcal
  • Bílkoviny 87.5 g
  • Sacharidy 42.5 g
  • Tuky 47.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa? Jak vybrat maso na hovězí guláš

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(70 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš