Hovězí loupaná plec v mrkvi je pochoutka především pro děti. Mrkev dodá masu nasládlou chuť a příjemně ho doplní. Jako přílohu volte vařené brambory maštěné máslem nebo vařené ve slupce. Hovězí na mrkvi chutná stejně nezapomenutelně, jako ragú od maminky.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 964.75 kcal
- Bílkoviny 87.5 g
- Sacharidy 42.5 g
- Tuky 47.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/10
Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš