Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (25x)
16. 11. 2016
Hrstková polévka minestrone


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (25x)

Recept na tuto sytou polévku plnou vitaminů máme od majitele příjemného brněnského bistra Franz a od té doby ji vaříme často a rádi!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2227 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 263 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/9

Pečte s námi pro radost! Máme pro vás ty nejlepší recepty babího léta, které se vám vždycky povedou. Božské moučníky z obyčejných jablek i ostružinové dezerty.Blogerka Markéta Pavleje alias Kitchenette do zářijového Apetitu připravila recepty na snídaně, které si oblíbíte vy i vaše děti.Vyrazili jsme do našich oblíbených bister, jejichž výborné domácí kuchyně se nemůžeme nabažit, a z jejich majitelů jsme vymámili recepty na svá zamilovaná jídla.Víte, jak vykouzlíte domácí pohodu? Upečte si čerstvé pečivo. K snídani, k svačině, večeři nebo jen tak pro radost. 

Související články

Dívky v autě

Rychlá hotovka, po které vaše svědomí nezčerná. Dejte si lahodnou směs luštěnin a obilovin od Bonduelle

Někdy není na oběd čas a člověk sáhne po něčem rychlém. To je chvíle, kdy zažívají svou slávu sušenky, křupky, sladké pečivo, lahůdky nebo fast food. Hlad se po nich ale rychle vrátí a často s ním přijdou i výčitky svědomí. Pokud se chcete vymotat ze začarovaného kruhu, vyzkoušejte hotové jídlo od Bonduelle – Good Lunch. Jde o mix luštěnin, obilovin a zeleniny bohatý na vlákninu, kterou v jídelníčku často opomíjíme. 

Měření