Jeden z klasických receptů na humra, který údajně vznikl ve vyhlášené newyorské restauraci Delmonico (ano, v té, ze které prý pochází i recept na vejce Benedikt).
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Suroviny
Pro 2-3 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2905 kcal
- Bílkoviny 151 g
- Sacharidy 125 g
- Tuky 198 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.