Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,3 (102x)
15. 2. 2019
Jablečný chlebíček
Apetit
Jablečný chlebíček
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,3 (102x)

Jemně kořeněný, tak akorát sladký a díky jablečnému pyré a špaldové i ovesné mouce také zdravý moučník. Jablečný chlebíček si můžete dát ke snídani, ale také k odpolednímu čaji. Je vláčný a nádherně voní skořicí. Pokud ho chcete tento zdravý jablečný chlebíček ještě trochu vylepšit, nasypte do těsta nasekané oříšky!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 chlebíček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 chlebíček

Na posypku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2449 kcal
  • Bílkoviny 61 g
  • Sacharidy 359 g
  • Tuky 76 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(102 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Marilyn_and_livers.jpg

V čem Marilyn Monroe předběhla svou dobu? Proč snídala vajíčka v mléce? A kterou zeleninu si nemohla odpustit?

Marilyn Monroe – hvězda filmu Někdo to rád horké a bohyně stříbrného plátna milovala jídlo i vaření. Psala vlastní recepty, které připravovala stále dokola, aby je vypilovala k dokonalosti. Jaký byl její jídelníček? Jedinečný a netypický! A většinu jídel si vařila opravdu sama, přestože si mohla dopřát vlastního kuchaře nebo večeře v restauracích.