Jemně kořeněný, tak akorát sladký a díky jablečnému pyré a špaldové i ovesné mouce také zdravý moučník. Jablečný chlebíček si můžete dát ke snídani, ale také k odpolednímu čaji. Je vláčný a nádherně voní skořicí. Pokud ho chcete tento zdravý jablečný chlebíček ještě trochu vylepšit, nasypte do těsta nasekané oříšky!
Suroviny
Na 1 chlebíček
Suroviny
Na 1 chlebíček
Na posypku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2449 kcal
- Bílkoviny 61 g
- Sacharidy 359 g
- Tuky 76 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.