Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (10x)
18. 5. 2022
Jahodovo-oříškový koláč
Apetitonline.cz
Jahodovo-oříškový koláč
Apetitonline.cz


Snadné
< 30 min
4,4 (10x)

Oříškové těsto, jahodovo-smetanová náplň a karamelová poleva. Zkrátka dezert snů!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA TĚSTO

NA NÁPLŇ

NA DOKONČENÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 827.33 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 56.83 g
  • Tuky 59.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jahodovo-oříškový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.