Bliny jsou skvělým pohoštěním – fungují totiž jako minichlebíčky! Ruské bliny s kaviárem, červenou řepou nebo makrelou skvěle poslouží jako pohoštění pro hosty. Navíc dávají prostor pro kombinaci chutí, které můžete libovolně obměňovat. My vsadili na tyto tři tradiční.
Suroviny
Na cca 25 blin
Suroviny
Na cca 25 blin
Na bliny s červenou řepou
Na bliny s makrelou
Na byliny s kaviárem
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3066 kcal
- Bílkoviny 215 g
- Sacharidy 186 g
- Tuky 173 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.