Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (25x)
22. 2. 2019
Ruské bliny
Apetit
Ruské bliny
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (25x)

Bliny jsou skvělým pohoštěním – fungují totiž jako minichlebíčky! Ruské bliny s kaviárem, červenou řepou nebo makrelou skvěle poslouží jako pohoštění pro hosty. Navíc dávají prostor pro kombinaci chutí, které můžete libovolně obměňovat. My vsadili na tyto tři tradiční.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 25 blin

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 25 blin

Na bliny s červenou řepou

Na bliny s makrelou

Na byliny s kaviárem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3066 kcal
  • Bílkoviny 215 g
  • Sacharidy 186 g
  • Tuky 173 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Škola vaření: Naučte se perfektní bliny

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.