Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (16x)
27. 7. 2021
Jogurtová šarlota
Apetit
Jogurtová šarlota
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (16x)

Sladká ohrádka z cukrářských piškotů skrývá svěží jogurtovou pěnu a šťavnaté ovoce. Tímhle elegantním a efektním dezertem zaručeně okouzlíte každého oslavence.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3891 kcal
  • Bílkoviny 448 g
  • Sacharidy 267 g
  • Tuky 98 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/7

Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Šunkofleky

Retro menu z vývařovny: Uvařte si oběd ve stylu 80. let

V osmdesátých letech 20. století u nás v Československu začalo přibývat kuchařek zaměřených na zahraniční kuchyni. Především tedy na tu francouzskou, čínskou, vyšla ale i jedna indiánská. Stát rodiny nabádal k využívání polotovarů, na rautových stolech nesměla chybět bůčková roláda, ve vývařovnách zase legendární UHO. Zavzpomínejte si na socialistické menu a uvařte si retro oběd s nostalgií, ale lépe.