Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,3 (155x)
20. 4. 2020
Dort „Mangový sen“
Apetit
Dort „Mangový sen“
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,3 (155x)

Třetí příčku v pekařské soutěži obsadil dort „Mangový sen“ Petry Sokolové. Je nadýchaný jako peříčko a uvnitř stejně nádherný jako zvenku. Jemné smetanové tóny skvěle doplňuje šťavnaté mango! Zdobí ho krupavé sněhové pusinky, lahodné mangové makronky a nakyslá mochyně. Úžasný narozeninový dort, který vyžaduje už jistou dávku cukrářské zkušenosti, ale pokusili jsme se popsat recept tak detailně, aby byl jasný a srozumitelný pro každého.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 18 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 18 cm

Na makronky

Na mangovou ganache

Na pusinky

Na mangové želé

Na korpus

Na mangový krém

Na krém z mascarpone

Na ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 12325 kcal
  • Bílkoviny 830 g
  • Sacharidy 1044 g
  • Tuky 532 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(155 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Základní pavlova s mučenkou a jahodami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/5

Ani jsme se nenadáli a už je tu květen a s ním i oslavy neuvěřitelných 15. narozenin Apetitu! Příroda stihla rozkvést do krásy a s ní i obálka nového vydání. Květnové číslo totiž zdobí nádherný něžný dort, vítěz naší narozeninové soutěže. Přečtete si, jak jsme ze 116 dortů vybírali ten nej a pusťte se s námi do pečení. Budete nadšeni! Na své si však pochopitelně přijdete i v případě, že cukrařině příliš neholdujete, protože jsme pro vás připravili nové recepty na oblíbené masové a bezmasé kuličky, Středomořím inspirované večeře nebo lahodné pokrmy s čerstvými sýry. Nechybí ani nápady, co připravit ze staršího pečiva, abyste mu vrátili jeho zašlou slávu. Zlatým hřebem je pak elegantní jarní menu, které přímo svádí k malé zahradní slavnosti. Apetit, napsáno s chutí

Související články