Jsou malé, sladké a rozkošné a hodí se jako dezert po obědě, k odpolední kávě i jako malý dárek! Řeč je o minidezertech, jejichž přípravou vás krok za krokem provede šéfcukrář Drahomír Peterka. Připravíme si eclairs, vanilkové košíčky a jahodový palace dezert.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
JAHODOVÝ DEZERT PALACE
+ NA NÁPLŇ
+ NA DOKONČENÍ
VANILKOVÉ KOŠÍČKY S OVOCEM
+ NA KRÉM
+ NA OZDOBENÍ
ÉCLAIRS
+ NA ČOKOLÁDOVÝ LANÝŽ
+ NA POLEVU
+ NA GRILIÁŠ
+ NA DOKONČENÍ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 313.72 kcal
- Bílkoviny 4.45 g
- Sacharidy 34.42 g
- Tuky 16.97 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2015/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/7
Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!