K přípravě těsta na jednoduché placky budete potřebovat jen mouku, olivový olej, bílý jogurt, vodů a sůl. S obložením už si můžete vyhrát podle svého. My jsme zvolili ančovičky, mozzarellu a citron. Výsledkem je skvělá chuťovka plná středomořských surovin, kterou můžete přikusovat třeba ke skleničce suchého bílého vína.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2741 kcal
- Bílkoviny 264 g
- Sacharidy 106 g
- Tuky 138 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.