Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,3 (26x)
3. 11. 2020
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
Apetit
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,3 (26x)

Podzimní chmury si žádají barevnou vzpruhu na talíři. I proto teď tak boduje červená řepa! Červenořepný dhal s cizrnovými plackami může být vaší startovní metou. Neváhejte a jednoduchý recept si připravte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na řepné lupínky

Na dhal

Na placky

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2350 kcal
  • Bílkoviny 101 g
  • Sacharidy 225 g
  • Tuky 93 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/11

V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.