Podzimní chmury si žádají barevnou vzpruhu na talíři. I proto teď tak boduje červená řepa! Červenořepný dhal s cizrnovými plackami může být vaší startovní metou. Neváhejte a jednoduchý recept si připravte.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na řepné lupínky
Na dhal
Na placky
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2350 kcal
- Bílkoviny 101 g
- Sacharidy 225 g
- Tuky 93 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.