Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kantonský koláč

Trochu suchá buchta potvrzuje to, že v Asii mají odlišný pohled na sladké než my. „Pro oživení doporučuju do těsta přidat ovoce – kandované, sušené i čerstvé, třeba nastrouhané jablko,“ doporučuje Láďa Dvořák z TamarindTree.

Vydání: 2019/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
PT18M
Vaření 0:18
Koláč Asijská

Ingredience

    • 3 vejce
    • 70 g hnědého cukru
    • 30 g cukru krupice
    • 110 g rýžové mouky
    • 6 g kypřicího prášku do pečiva
    • 2 g jedlé sody
    • 30 ml mléka
    • 75 ml oleje
    • 30 g vanilkového pudinku nebo 30 g solamylu
    • pár kapek pandánové (zelená) nebo vanilkové esence

Příprava jídla

1 Všechny ingredience dejte do mísy a šlehejte, v robotu to bude trvat 5–10 minut – těsto by mělo být nadýchané a mít konzistenci pudinku.

2 Rozdělte těsto do 3 pařáčků o průměru 15 cm vyložených pečicím papírem a dejte na 18–20 minut do páry. Vyjměte a podávejte, nejlépe se sladkým sirupem a čerstvým ovocem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Restované hovězí v asijské pivní omáčce

Nasi goreng

Kuřecí polévka s knedlíčky

Recept jako suvenýr

REKLAMA

Přidat komentář