Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (29x)
15. 11. 2021
Kávové košíčky
Apetit
Kávové košíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (29x)

Košíčky patří mezi pracnější druhy cukroví, ale věřte, že každá minuta práce se vyplatí – výsledek je totiž naprosto dokonalý. Hořkosladká chuť učaruje především dospělým, kteří nikdy nezůstanou pouze u jednoho kousku. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

40

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

40

Na těsto

Na krém

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 158.45 kcal
  • Bílkoviny 2.08 g
  • Sacharidy 14.88 g
  • Tuky 9.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu

Související články

Mirka van Gils Slavíková

Mirka van Gils Slavíková: do Holandska si z Čech objednávám mák. Ve velkém!

S Mirkou van Gils Slavíkovou, známou cukrářkou, porotkyní populární soutěže Peče celá země a ženou, která srší nápady a dobrou náladou, jsme si povídali o Vánocích, tradicích, pečení i plánech do budoucna. Jaké recepty si přivezla ze svých cest, jaké suroviny by jí v zahraničí chyběly a co by poradila každému začínajícímu i zkušenému pekaři či cukráři? O tom všem se můžete dočíst v našem rozhovoru.