Irish stew je národní jídlo připomínající kotlíkový guláš, hustou polévku nebo německý eintopf. V Irsku se jí i 17. března, kdy všichni slaví den sv. Patrika. Ovšem recept na klasický irský hrnec si můžete uvařit i kdykoliv během roku.
Suroviny
6
Suroviny
6
Na vývar
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 808.33 kcal
- Bílkoviny 44.33 g
- Sacharidy 70.17 g
- Tuky 28 g
Postup přípravy
Autor: Eoin Costello, z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005