Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (13x)
24. 3. 2016
Klasický irský hrnec
Apetit
Klasický irský hrnec
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (13x)

Irish stew je národní jídlo připomínající kotlíkový guláš, hustou polévku nebo německý eintopf. V Irsku se jí i 17. března, kdy všichni slaví den sv. Patrika. Ovšem recept na klasický irský hrnec si můžete uvařit i kdykoliv během roku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na vývar

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 808.33 kcal
  • Bílkoviny 44.33 g
  • Sacharidy 70.17 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Eoin Costello, z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005