> 120 min
4,6
Vietnamská polévka pho bo
> 120 min
4,3
Telecí demi-glace
> 60 min
3,9
Základní hnědá omáčka
> 60 min
4,3
Cejn s vinnou omáčkou
> 60 min
4,6
Hovězí polévka s morkovými knedlíčky
> 120 min
4,6
Klasický irský hrnec
> 60 min
5,0
Hovězí vývar se špenátovými knedlíčky
> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami
> 60 min
5,0
Kachní srdíčka s omáčkou a bramborový „placek“
< 30 min
4,6
Pošírování: Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem
< 60 min
5,0
Morkové řezy
> 60 min
5,0
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem