Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 50 min
4,4 (46x)
17. 3. 2020
Koláč s citronovým krémem a sněhovou čepicí
Apetit
Koláč s citronovým krémem a sněhovou čepicí
Apetit


Snadné
< 50 min
4,4 (46x)

Supersnadný sušenkový základ, citronový krém sladký i kyselý tak akorát a nadýchaná sněhová čepice. Tenhle koláč s citronovým krémem a sněhovou čepicí budete zbožňovat!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na sušenkový základ

Na citronovou náplň

Na sněhovou čepici

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4926 kcal
  • Bílkoviny 158 g
  • Sacharidy 435 g
  • Tuky 277 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Lemon Meringue Pie

Tajemství citronového koláče aneb Jak přichystat dokonalý sladkokyselý krémový lehký i křupavý Lemon Meringue Pie

15. srpen je dnem citronového koláče. Čím je tenhle dezert tak výjimečný? Za věhlasem tohoto skvostu francouzské cukrařiny stojí dokonale vyvážená kombinace křehkého těsta vonícího máslem, osvěžující kyselé citronové náplně a nadýchané čepice ze sladkého sněhu. Kvůli gurmánskému zážitku ovšem nemusíte kupovat letenku, s trochou odhodlání a píle si ho můžete dopřát i doma. Na co si dát pozor?