Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,0 (9x)
20. 11. 2019
Pomerančové minicheesecaky se sněhovou čepicí
Apetit
Pomerančové minicheesecaky se sněhovou čepicí
Apetit


Snadné
> 60 min
3,0 (9x)

Sladký poklad schovaný pod sněhem vás zaručeně okouzlí!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 dortíky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 dortíky

NA TĚSTO

NA SNĚHOVOU ČEPICI

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5175 kcal
  • Bílkoviny 139 g
  • Sacharidy 580 g
  • Tuky 247 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/12

Tiše, jako se snáší tma prozářená teplým světlem svíček, se blíží advent a s ním i přípravy na Vánoce. Opusťte na chvíli uspěchané shánění dárků a nechte se nad stránkami prosincového Apetitu ukolébat vánoční pohodou. Připravili jsme pro vás číslo plné receptů, v němž samozřejmě nemohou chybět osvědčené rozpisy na klasické cukroví nebo vtipný tip, jak pomocí tří vykrajovátek a bílkové polevy vytvořit hned devět různých perníčků. Těšte se neotřelé nápady na štědrovečerní rybí večeři, ať už to letos bude kapr v úpravě šéfkuchaře Pavla Býčka či skandinávskou kuchyní inspirovaný losos. Dozvíte se, proč se o Vánocích jedli šneci, kam vyrazit na nejkrásnější adventní trhy či jakou kuchařku si přát pod stromeček. A pokud si od budete potřebovat odpočinout od všudypřítomných koled, přeneste se s vůní koření do Orientu a dopřejte si hřejivá jídla, která navíc v předvánočním shonu budou hotová raz dva. Užijte si s námi kouzelné Vánoce! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Minidezerty

Jeden nikdy nestačí: Okouzlete hosty efektními butikovými dortíky

Elegantní jednoporcové dezerty jsou velmi specifickou cukrářskou disciplínou. Místo jednoho velkého dortu se připravuje více drobných kousků. Každý ovšem musí být dokonalý. Skvěle se hodí jako součást sladkého baru pro slavnostní příležitosti jako jsou svatby, zahradní party či narozeninové oslavy. Inspirujte se a připravte butikové dortíky jako z vyhlášené cukrárny.