Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,9 (52x)
29. 3. 2016
Citronový pusinkový koláč s ovocem
Apetit
Citronový pusinkový koláč s ovocem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,9 (52x)

Křehký korpus se svěžím citronovým krémem ozdobte peřinkou z bílkového sněhu. My jsme ho upekli s borůvkami, vy si však vyberte drobné ovoce podle vlastní chuti. Skvělé jsou například také sladké maliny.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řezů

Na pusinky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2195 kcal
  • Bílkoviny 110 g
  • Sacharidy 185 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(52 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Lemon Meringue Pie

Tajemství citronového koláče aneb Jak přichystat dokonalý sladkokyselý krémový lehký i křupavý Lemon Meringue Pie

15. srpen je dnem citronového koláče. Čím je tenhle dezert tak výjimečný? Za věhlasem tohoto skvostu francouzské cukrařiny stojí dokonale vyvážená kombinace křehkého těsta vonícího máslem, osvěžující kyselé citronové náplně a nadýchané čepice ze sladkého sněhu. Kvůli gurmánskému zážitku ovšem nemusíte kupovat letenku, s trochou odhodlání a píle si ho můžete dopřát i doma. Na co si dát pozor?