Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (20x)
18. 7. 2014
Kopřivová nádivka se špenátem a bazalkou
Apetit
Kopřivová nádivka se špenátem a bazalkou
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (20x)

Nádivku podávejte jen tak zatepla i zastudena nebo k pečenému masu. Hodí se i na nadívání drůbeže, hrudí či bůčku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 872 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 36.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry