Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s červenými bramborami

Červené brambory mají obvykle červenou nebo purpurovou kůži a žlutou dužinu. Červené brambory lze připravovat podobně jako běžné brambory. Můžete je vařit, péct, smažit nebo grilovat. Výborně se hodí zejména na přípravu bramborového salátu. Co se týče chuti, červené brambory mají obvykle jemnou, lehce sladkou chuť. Obsahují vitamíny, minerály, vlákninu a sacharidy. 

Související články

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření
  • Tipy redakce

Tipy na dárky pro vaši lásku, která miluje jídlo a vaření

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už jste jeho nadšeným příznivcem, nebo vás moc nebere, je to skvělá příležitost oslavit lásku. A to nejen tím, že si navzájem připomenete, co jeden pro druhého znamenáte, ale třeba i milou drobností....
Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...