Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s červenými bramborami

Červené brambory mají obvykle červenou nebo purpurovou kůži a žlutou dužinu. Červené brambory lze připravovat podobně jako běžné brambory. Můžete je vařit, péct, smažit nebo grilovat. Výborně se hodí zejména na přípravu bramborového salátu. Co se týče chuti, červené brambory mají obvykle jemnou, lehce sladkou chuť. Obsahují vitamíny, minerály, vlákninu a sacharidy. 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč