Vždy jste si při čtení receptu na baklavu říkali, že je moc složitá a raději jste se do její přípravy nepustili? Pak je tenhle recept přesně pro vás!
Suroviny
Na cca 12 malých košíčků
Suroviny
Na cca 12 malých košíčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4865 kcal
- Bílkoviny 98 g
- Sacharidy 347 g
- Tuky 323 g
Postup přípravy
Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2017/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/6
Červnový Apetit je opět plný svěžích nápadů, kterými si můžete zpříjemnit začátek léta. Podlehněte sladkému kouzlu jahod, vychutnejte si štiplavou chuť pažitky, připravte si neokoukané saláty či sendviče z celého světa nebo se pusťte do výroby té nejlahodnější domácí zmrzliny. S novým číslem také hravě zvládnete přichystat dětem nezapomenutelnou oslavu nebo se naučit pár tajných triků, které vám během náročného pracovního dne ušetří spoustu drahocenného času. V červnovém vydání pochopitelně nemůže chybět ani velký průvodce 7. ročníkem Apetit pikniku! Už se na vás zase moc těšíme! Apetit, napsáno s chutí.