Kdo by neznal lepkavé tisícivrstevnaté kosočtverečky plné oříšků! Baklava je zkrátka synonymem pro dezerty z Orientu – koncentrovaná sladkost, které stačí malý kousek. A teď si ji můžete upéct i sami doma.
Suroviny
12
Suroviny
12
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 383.42 kcal
- Bílkoviny 9.25 g
- Sacharidy 39.83 g
- Tuky 19.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení