Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
16. 2. 2017
Kuře po jižansku
Kuře po jižansku


< 60 min
0,0 (0x)

Podmáslí smícháme se lžičkou soli, tabaskem a vším kořením. Stehna rozdělíme na horní masitou část a paličky, naložíme do podmáslí a necháme přes noc marinovat v lednici.

Po vyndání necháme ohřát na pokojovou teplotu. Mouku smícháme s půl lžičkou soli a obalíme v ní okapané maso.

Maso smažíme postupně pod poklicí asi 6 minut z každé strany do zlatova.

Podáváme se salátem Coleslaw a tabaskem.

(FD 2017/3)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 498.75 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt