Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (5x)
25. 8. 2014
Kuřecí paličky na piniových jadérkách a pestu
Apetit
Kuřecí paličky na piniových jadérkách a pestu
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (5x)

Božsky křupavé


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 890.25 kcal
  • Bílkoviny 57.5 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

20250326_Polévka_žurek_foto-1.jpg

Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem

Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům národní polské kuchyně, ale svou oblibu si našla i u nás. V některých regionech se servíruje stylově ve vydlabaném bochníku chleba a zdobí se vařeným vejcem a pažitkou. Jak si žurek připravit doma krok za krokem?